Superdeal: 20% korting op een voorjaarsverblijf in het Plopsa Hotel!

Het Plopsa Hotel, dat zijn 117 prachtig gedecoreerde themakamers, gecombineerd met een unieke sfeer en een ideale ligging naast Plopsaland De Panne en vlakbij het strand. Droom weg in de themakamer of suite van jouw favoriete Studio 100-held en leef je uit op meer dan 50 attracties in Plopsaland De Panne!

Dankzij deze superdeal geniet je van 20% korting op jouw verblijf in het Plopsa Hotel voor dit voorjaar (aankomsten tot en met 31 maart 2023) met de promocode SUPERDEAL!

Hoe boek ik mijn verblijf met 20% korting?

 1. Ga naar de reservatiepagina
 2. Selecteer de gewenste aankomst- en vertrekdatum (geldig voor aankomsten tot en met 31 maart 2023)
 3. Vul de promocode 'SUPERDEAL' in en klik op 'Toon beschikbaarheid'
 4. Stel vervolgens je verblijf samen: kies de kamer(s) en het aantal personen
 5. Maak je verblijf compleet en voeg eventuele extra's toe
 6. Vul je (betaal)gegevens in om je reservatie te bevestigen

Wat is er inbegrepen in mijn verblijf?

Afhankelijk van de periode waarin je in het Plopsa Hotel verblijft, geniet je van:

 • Magische overnachting in één van de prachtig gedecoreerde kamers of suites van jouw favoriete Studio 100-helden
 • Uitgebreid ontbijtbuffet in Restaurant Le Grand Buffet in het Plopsa Hotel
 • Toegang tot Plopsaland De Panne *
 • Toegang tot Plopsaqua De Panne *
 • Luxueus avondbuffet in Restaurant Le Grand Buffet in het Plopsa Hotel **
 • Parkeren bij het Plopsa Hotel

* Toegang tot Plopsaland De Panne en Plopsaqua De Panne is enkel inbegrepen op openingsdagen van Plopsaland De Panne bij aankomsten op zaterdag, tijdens Belgische schoolvakanties en voor aankomsten van 16 april tot en met 30 juni 2023. De prijzen van verblijven houden hiermee ook rekening. Controleer hier en/of tijdens het online boeken steeds wat er inbegrepen is in jouw verblijf.

** Luxueus avondbuffet in Restaurant Le Grand Buffet is enkel inbegrepen op openingsdagen van Plopsaland De Panne bij aankomsten op vrijdag, zaterdag, tijdens Belgische schoolvakanties en voor aankomsten van 16 april tot en met 30 juni 2023. De prijzen van verblijven houden hiermee ook rekening. Controleer hier en tijdens het online boeken steeds wat er inbegrepen is in jouw verblijf.

Overnacht in het betoverende Plopsa Hotel…

Strijk neer in een van de 117 betoverende kamers of suites en ervaar de rust in een unieke theaterstijl. Slaap in de wereld van Maya de Bij, Mega Mindy, Kabouter Plop of een andere Studio 100-held of ontdek de wondere wereld van het theater...

Ontdek de sensationele attracties in Plopsaland De Panne

Het meest bezochte pretpark van België heeft er weer een pareltje bij: ‘The Ride to Happiness by Tomorrowland’, uniek in Europa! Ben jij een echte adrenalinezoeker? Waag je dan aan de onvergetelijkste rit van je leven in deze betoverende extreme spinning coaster waarbij je maar liefst 5 keer overkop gaat. Of wat dacht je van een fascinerende boottocht op de avontuurlijke DinoSplash, doorheen een prehistorisch landschap met levensechte dinosaurussen. Vlieg in slechts twee seconden van 0 naar 90 km/u tijdens een spannende rit op de spectaculaire Anubis The Ride of raas tegen een snelheid van meer dan 70 km/u over de rails van de houten achtbaan Heidi The Ride.

De allerkleinsten worden met open armen opgewacht door hun geliefde helden zoals Samson & Marie, K3, Bumba en Maya de Bij en leven zich uit op meer dan 50 betoverende outdoor- en indoorattracties. Ga op een magische boottocht doorheen het prachtige Bos van Plop en beleef een duizelingwekkende rit in de K3 Roller Skater. Het overdekte Mayaland, dat vanaf dit jaar maar liefst 365 dagen per jaar open is, zorgt bij slecht weer voor de nodige magie!

En neem een warme duik in Plopsaqua!

Het nummer 1 waterpretpark van de Benelux met sensationele attracties zoals de wonderlijke Wild River, het overdonderende Stormbad en zes indrukwekkende glijbanen!

Deze actie loopt van 20 januari 2023 tot en met 31 maart 2023 (23:59 uur). Geldig voor aankomsten tot en met 31 maart 2023. Niet cumuleerbaar met andere acties en/of voordelen. Actie enkel online.

Details van het arrangement

page-event.confirm.date

Geldig voor aankomsten

Tussen 20 januari 2023 en 31 maart 2023
page-event.confirm.date

Boek voor

31 maart 2023