Homepage Plopsa Hotel

/sites/default/files/public/2020-02/plopsa_hotel_6.jpg

Meld je aan en boek je verblijf als eerste!

Vanaf het najaar van 2020 kan je na een bezoek aan Plopsaland De Panne genieten van een zalig verblijf in het Plopsa Hotel! Het prachtig gedecoreerde hotel zal beschikken over stijlvolle kamers en suites, een restaurant met een overheerlijk buffet en gezellige bars waar je 's avonds van een drankje kan genieten.

Meld je aan om als eerste te kunnen boeken!

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden wanneer je jouw kamer in het Plopsa Hotel kan boeken? Meld je dan aan via dit formulier en krijg een e-mail wanneer de reservaties voor het Plopsa Hotel starten!

Plopsa Hotel
Prachtig gedecoreerde kamers
Plopsa Hotel
Net naast Plopsaland De Panne

Blijf op de hoogte via Facebook

Benieuwd naar een blik achter de schermen van het Plopsa Hotel? Volg ons op Facebook en Instagram en mis geen enkele update!

Vind jouw magische droomjob in het Plopsa Hotel!

Met de opening van het Plopsa Hotel in het vooruitzicht, zijn we op zoek naar 50 nieuwe medewerkers om onze hotelgasten in de watten te leggen. Goochel jij de lekkerste cocktails op tafel? Verwelkom jij alle gasten tijdens de check-in?

Solliciteer dan nu voor één van onze vacatures voor barmannen/-vrouwen, receptionisten, keuken-, ontbijt- en restaurantmedewerkers, koks of, housekeeping!

Vind jouw magische droomjob in het Plopsa Hotel!